Interim- en projectmanagement met gezond verstand

 

 

 

 

Drijvende kracht achter Tarcon is Jelle Dokter.


Ik beweeg mij even gemakkelijk binnen een no nonsens cultuur als in een politieke omgeving op zowel directie niveau als werkvloer. Gedrevenheid, integriteit, besluitvaardig, hands-on, coachend en motiverend zijn de kernwaarden van mijn handelswijze.

Ik weet snel tot de kern van de zaak door te dringen en dit te vertalen naar lange termijn strategie en concrete acties. Oog voor detail zonder daarbij het totale plaatje (helicopterview) en samenhang te verliezen.

Bewegend in het gebied tussen business, techniek, proces en organisatie, beschik ik over veel ervaring in project- en programmamanagement en verander-/verbetermanagement binnen omvangrijke organisaties/bedrijven. Daarnaast beschik ik over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Deze kennis en ervaring weet ik goed te gebruiken in mijn relaties met in- en externe stakeholders.

Project en programma methodieken als PrinceII, Probaat, NPD, MSP en CCPM kennen voor mij weinig geheimen meer. Daarnaast is dit aangevuld met kennis van Scrum en Agile.

De opdrachten zijn altijd ICT, organisatie en proces gerelateerd. Ze variëren in omvang, looptijd, complexiteit en inhoud binnen een diversiteit aan organisaties.